Agenda

OPENSTELLING JAPANSE TUIN

Datum: 8 april 2017

Tijd: 10:00u

De Japanse Tuin in Hasselt is normaliter niet toegankelijk voor honden. 1x per jaar maken zij echter een uitzondering en stellen ze de tuin open voor Japanse honden en hun eigenaars.

De Japanse hondenwandeling in de Japanse tuin te Hasselt gaat door op zaterdag 8 april 2017. Opgelet: de Japanse tuin bestaat 25 jaar en we maken er iets speciaals van! Opgelet: Alleen de Japanse honden worden die dag als dier toegelaten (tenzij je SAMEN nog andere honden thuis hebt), maar iedereen is uiteraard welkom om de tuin en de Inu’s te bewonderen. Open van 10 tot 17u!

Meer informatie en inschrijven


AMY’S PAASWANDELING

Datum: 23 april 2017

Tijd: 10:00u

Amy is een Akita die een heftige operatie nodig heeft aan haar heupen. Operatie 1 is reeds geslaagd. Shiba Rescue VZW en haar permanente opvang Rata’s Animal Shelter zamelen dmv deze wandeling geld in om een tweede broodnodige operatie te kunnen bekostigen voor deze prachtige dame. Er wordt zowel een lange als een wat kortere wandeling uitgezet. Dus alle mensen en honden, jong-oud, fit-minder fit zijn van harte welkom!

Meer informatie en inschrijven


JUBILEUM EVENEMENT NIPPON INU

Datum: 27 mei 2017
Tijd: 11:00u

De 6de jaarlijkse Nippon Inu Kampioens Clubmatch zal in het teken staan van het 5-jarig jubileum van de vereniging.
Bestuur en activiteitencommissie zetten zich in om voor u een hele speciale dag te organiseren met onder andere:

  • Nevenactiviteiten (laat u middels het inschrijfformulier weten of u ook met andere honden hier aan deel wilt nemen zodat wij daar op kunnen rekenen?)
  • Gratis kanji tekens op Japans rijstpapier voor alle deelnemers. Met tekst op uw verzoek gemaakt door Mw. Naoki Kuribara.
  • Gratis BBQ-lunch voor leden

Inschrijven is alleen nodig wanneer uw hond meedoet aan de Kampioens Clubmatch. Voor een bezoek aan dit evenement is inschrijving niet nodig.

Meer informatie en inschrijven


NVAI JONGE HONDEN DAG

Datum: 15 oktober 2017

Meer informatie nog niet bekend


NIPPON INU NAJAARSWANDELING

Zondag 22 Oktober 2017, 13:00 – 17:00

Inschrijving nog niet geopend.